Korte speelfilm Bastion
Het maken van de soundtrack voor deze film, waarin westerse en niet-westerse muziek worden gecombineerd.


Over water gesproken
Op initiatief van Accoanto & BCP werd de cd Over Water Gesproken gemaakt. De productie kwam tot stand met hulp van Dienst Waterbeheer en Riolering, Hoogheemraadschap Gooi & Vecht en de Nederlandse vereniging voor waterbeheer.

Mensen vertellen hun persoonlijke verhaal met betrekking tot het water. Alharmuz verzorgde de muziekale begeleiding bij deze persoonlijke verhalen.

 


Expertise tot op de Zuidpool
Alharmuz verzorgde de muziek bij de documentaire "Expertise tot op de Zuidpool". In januari 1989 beleefde antarctica de eerste olieramp. Het schip Argentijnse bevoorradingsschip Bahia Paraiso loopt in de Straat Bismarck in het noorden van Antarctica aan de grond. Noordhoek Diving werd gevraagd het wrak te bergen. Een dankbare klus om bij de indrukwekkende beelden muziek toe te mogen voegen.

    
This text will be replaced

Er werd door Alharmuz een extra dimensie aan de beelden toegevoed door hierbij perfect aansluitende muziek te componeren. In het filmfragment is een selectie gemaakt uit de beelden en de muziek van de in totaal ruim 20 minuten durende documentaire.